Ez a nap is nehézkesen indult. Sokszor kérdezzük még meg magunktól sz út alatt, hogy mi a fenének kelünk 6-kor, hiszen kb. úgyis mindig 8-ra készülünk el. Na jó ez mondjuk túlzás hiszen az idő múlásával javulunk... (ebben is)

Mindenesetre miután összeszedtük magunkat nekivágtunk az útnak. Most jön a sablonos része, gondolok itt  a sziklás tengerpartra, gyönyörő tájra és kellemes melegre. A terep nem volt túl jó, mert legalább az egyharmad részében betonon jöttünk. Ezt kifejezetten a talpunk és a térdeink bánták. Mindazonáltal bizton állíthatjuk, hogy nem lett volna ez ilyen szörnyű, ha nem diktálunk szinte végig 5km/h-ás sebességet. A kíméletlen iramnak köszönhetően már délután fél kettő körül ott voltunk a szállásunkon. (javarészt az hajtott minket, hogy egy nagyon jót fürödjünk). Az albergue sajna csak 4-kor nyitott így mint rendes gyerekek abszolut de hasznosan töltöttük az időt és képesek voltunk 3 órát fetrengeni a ház előtt. Nyitás után lementünk a óceánpartra, ahol olyan hullámok voltak, amik még a csapat legdagibb (Bálint) tagját is simán kilökték a partra. Ezalatt Mozsit és Putnokit kifütyülték a vízből, mert nem vették figyelembe, hogy piros zászlónál nem kéne beúszni messze a parttól. A három lány, akarom mondani Sanyi és a lányok inkább kint maradtak. Igazuk van, minek legyenek vizesek az óceánparton. Mondjuk Sanyi miután csillapodott az óceán már be mert jönni. Fürdés után jött a vacsi és ezzel együtt a közös főzés. A lányoknak sokat kell még tanulniuk, hogy rendes háziasszonyok legyenek, de ehhez képest jót ettünk. Az étel tészta volt méghozzá sonkával, sajttal, paradicsomos szósszal, egyeseknél csípős kagylóval (Panni), gombával és kukoricával. Mindezt a hihetetlenül pikáns franciák előtt ettük meg. Gondolom ők azóta is rosszul vannak. Este még volt egy beszélgetés, netezés (persze ezt is inkább emailezéssel töltötték egyesek) aztán 10-től alvás. Másnap pedig az újabb kíméletlen gyaloglás.

A bejegyzés trackback címe:

https://buencamino.blog.hu/api/trackback/id/tr22167163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása