Az útról

2010.07.01. 18:20

 Pár szót az útról azoknak, akik véletlenül vagy szánt szándékkal ide tévednek és érdeklődnek. 5 fős csapatunk július 8-án indul repülővel Párizsba, majd onnan TGV-vel (nem kicsit menő) megyünk tovább a spanyol-francia határvárosba - Irúnba. Ahonnan 9-én elindulunk 900 km körüli túránkra, amelynek célállomása Santiago de Compostella.(a 6. fő(Sanyi) csak Bilbaoban csatlakozik)A cél elérése után, még kibuszozunk Spanyolország legnyugatabbi pontjára - Fisterrába.

A történelem során sokféle útvonal alakult ki. A leghíresebb a francia út. Mi pont ezért nem ezt választottuk, mivel a híressége okán nagy a tumultus. Ehelyett mi az Északi+Primitivo nyomvonalat választottuk, mely az arab hódítások idején volt a legnépszerűbb.(a térképen az Irún-Bilbao-Santander-Oviedo, és az utánna lévő leágazás jelzi az utunk.)

 

És akkor a pontos útvonal:

 

Haza augusztus 10-én indulunk repülővel. Először Santiagóból repülünk Madridba, majd másnap Madridból Budapestre. Tehát Budapestre 11-én érkezünk.

Ennyit előljáróban, a blogot nemtudom milyen gyakran tudjuk majd frissíteni igyekszünk. A Mózsi igérte hogy szerez laptopot, de egy ideje hallgat erről... Ja a blogért hála s köszönet Putnokinak.

ui.(petermortar)(_Mózes_) hangzatos eszmefuttatásainak tömege és elnyomhatatlan belső késztetése arra, hogy lehetőleg minden témában azonnal véleményt formáljon, sajnos mindeddig megakadályozta abban, hogy megtanuljon helyesen írni. Ezért előre is elnézést kérünk. Félő, hogy ez az út alatt csak romlani fog...

A bejegyzés trackback címe:

https://buencamino.blog.hu/api/trackback/id/tr852123647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Mózes_ 2010.07.04. 11:42:54

ez mivel pontosabb útvonal mint a másik?:D

petermortar 2010.07.06. 23:31:26

nem kell a kibetüzhetetlen városneveidet beazonosítani, azzal.:D amugy egész meglepett, h nem a helyesírásra reagáltál

Dzsu :) 2010.07.08. 14:48:39

Sziasztok!
Én a Sanyi húga vagyok. Kívánom Nektek, hogy sikeresen végigmenjetek az Úton (jóban és rosszban!)
Vigyázzatok egymásra!!!
Üdv:Zsuzsi
süti beállítások módosítása