Bemutatkozás

2010.06.30. 21:13

Nincs új a nap alatt. Szokták mondogatni az emberek és amikor mi úgy döntöttünk, hogy a Szent Jakab út történéseiről, élményeinkről internetes naplót vezetün majd, hatalmas fába vágtuk fejszénket.

Ugyanis ebből a témából valami újat kicsikarni nehéz. Akik az ezredforduló után indultak útjukra, jóformán mind készítettek ilyen jellegű internetes beszámolókat. Nem is kívánunk ezzel az oldallal, valami oltárit alkotni. Sőt részben igazából az aggódó családok miatt készült, akik így informálódhatnak lányaik és fiaik hányattatott sorsáról. (EGYÉBKÉNT NEKIK -MÁRMINT A CSALÁDOKNAK- HATALMAS KÖSZÖNET EZÚTON IS, HOGY TÁMOGATTÁK AZ ELKÉPZELÉSEINKET ÉS SEGÍTETTEK, HOGY GAZDAGABBAK LEGYÜNK EGY ÉLMÉNNYEL.)

 

Nos ezek után illő a bejegyzés címének megfelelően bemutatni a kis csapatunkat.

Bálint (_Mózes_)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bemutatkozásunkat illő az egész ötlet atyával Bálinttal kezdeni. Ismertebb nevén Dagi. Az ő ötletei és munkája segítették a leginkább a kaland megvalósulását. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy mérhetetlenül fárasztó lesz hallgatni az okoskodását és a hihetetlenül jó, borzasztóan sablonos vicceit (melyeknek alanyai leginkább túrázó társai lesznek). Egyébiránt a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen tanult szociológiát, a hasán és a sörön kívül pedig barátnőjét Andit szereti.

 

Andi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha úgy tetszik ő Bálint lelke és lelkiismerete, aki nélkül Bálint simán tönkretenne mindenkit a már említett okoskodásával és az irgalmatlanul jó poénjaival. Andi továbbá csendes társunk lesz az úton, általában akkor szólál meg társaságban is mikor Bálint túlmegy egy határon. Óvónőnek tanult az ELTE-n és ha minden igaz szeptembertől dolgozik is. (Bátran rábízhatják a gyerekeiket)

 

 

Panni

 

Az örök cuki lány, aki olyan mint az első Karácsony és alabástrom bőrével igézi majd a spanyol hombrékat. Általában pezsgő izgő mozgó, társaságban ritkán próbál hangos lenni. Törékeny testalkatára tekintettel és a pilisi próbatúra tapasztalata alapján csodaként fogja bejegyezni a Katolikus Egyház ha a Panni túléli a következő egy hónapot. Szegeden tanul gyógytornásznak gyógypedagógusnak így segítvén az elesetteket. Kedvenc állat: ló. Első szerelem: Jani

 

 

Sanyi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sanyi a hibbant vaddisznó. Leleményes, amit mi sem tanúsít jobban minthogy a kollégiumban az iskolai hangszóróból készített discmanre köthető hangfalat. Kicsit falusi Mc Guyver a srác. Ezen felül Kratzenjammer fiú ami magáért beszél. 4 évig voltam szobatársa a kollégiumban. Megbízható és odafigyelő. Igaz ő is szeret okoskodni, meglátjuk hogy férnek el egy csárdában Bálinttal. Egybiránt az ELTE-n tanul a TTK-n. Ha minden jól megy tűzoltó lesz és katona, vadakat terelő juhász.

 

 

Mozsi (petermortar)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rendes gyerek. Rosszat nem is tudnék róla, írni, vagy, ha tudnék is (tuti tudnék) azt az olvasóknak nem szabad tudniuk. Így aztán marad a dícséret. Kitartó (makacs), segítőkész (sokszor kárörvendő) és megbízható. Ezen felül kíváló szövetséges Bálint heccelésére. A Corvinuson tanult közgazdaság tudományt, amennyiben jól értesültem és ezen tanulmányait most nyáron sikeresen fejezte be. Szerelem: Noncsi, Kedvenc mese: Sün Balázs, példakép: Orbán Viktor

 

 Putnoki (greatwhite)

Végül jómagam. Párd dolgot mindenképp érdemes rólam tudni, miután az iskolai focicsapatba sosem vettek be, azt képzelem hogy a Barcelonában focizom. Nagyon szeretek állathangokat és középiskolai tanárokat utánozni, lehetőleg ugyanazokat, ugyanúgy, ugyanazoknak, századszorra is. Bármikor, bárhol, bárkinek elmondom a Mennyből az angyal című Márai verset, sajnos ezen kívűl nem sok verset tudok, esetleg Wass Albert: Üzenet haza című versét kis hibával. Életvitelemben igyekszem a Bálint példáját követni, ezért vettek fel csak másodszorra az egyetmre hagytam ki egy évet direkt a gimnázium után, hogy aztán oda jelentkezhessek ahová ő jár, így vagyok most másodéves szociológus hallgató a Pázmányon. Ennek megfelelően a csapat azon felébe tartozom, ahol a legmagasabb iskolai végzettség csupán egy felemásra sikeredett érettségi. Amúgy az úton majd mindenkivel jól összeveszek és a képen látható mindenki iránt közönyös fejet fogom vágni - VÉGIG.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buencamino.blog.hu/api/trackback/id/tr332121710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

greatwhite 2010.07.01. 09:27:34

Nos akik elérkeztek az utolsó személy ismertetőjéhez, azok betekintést nyertek mit is értettem irtózatosan sablonos ponénok alatt, amiket már lassan 2 éve hallgatunk.:D Félő, hogy az út alatt sem érnek véget...

_Mózes_ 2010.07.01. 14:39:03

nana ebben ugyan mi volt a sablonos?max a versmondásodat nevezném sablonosnak......

greatwhite 2010.07.01. 15:23:42

Nekem sablonos mert minden alkalommal elsütöd... Egyébiránt egy versmondó bajnokról beszélsz hülyegyerek... Ez olyan mintha a Brazilokat cikiznéd a fociban.:D

_Mózes_ 2010.07.01. 17:10:12

@greatwhite: mondjuk igaz a verseid tényleg nem mondhatóak sablonosnak, sőt a sablonosság dicséret lenne ahhoz képest hogy mindig ugyanazt mondtad :D versmondó bajnok sztem ne ezzel csajozz :D

MozsiPapa (törölt) 2010.07.09. 00:31:06

Sziasztok!

Egy kósza sms-ből tudjuk, hogy kint vagytok már, sőt, ha most ezt olvassátok, akkor valószínűleg a netezés is összejött. A szülők nevében köszünjük, hogy aggódóbb feleinkre is gondoltatok eme blog indításával, - és persze nagyon szívesen a nagybetűs részért. Mi, a kevésbé aggódó rész is természetesen naponta többször idenézünk egy-egy új hírmorzsáért.
Ölellek Titeket!

_MacGyver_ 2010.07.09. 16:05:34

Hahó!

Putnoki jellemzése után "szabadon" jeligére felvettem ezt a szép kis nicknevet. Örülök, hogy kiértetek! Majd küldjetek légyszi valami hasznos iruni címet (szállás, zarándokhivatal) még el nem felejtitek:)
Vonatjegyem nem jött...de mindent elkövetek annak érdekében, hogy hétfőn reggel felszállhassak rá:)
Remélem jól elfáradtatok!:) Kitartást!

Üdv!
süti beállítások módosítása